tag:blogger.com,1999:blog-1676944556705443038.post6298741419325042744..comments2012-08-16T23:12:56.325+02:00Comments on Urkorkat: 12 viner från Paul Jaboulet med Munskänkarnaurkorkathttp://www.blogger.com/profile/10656138103083359001noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1676944556705443038.post-79465940488299460132011-05-27T08:24:12.786+02:002011-05-27T08:24:12.786+02:00Tack för tipsen om Tain!Tack för tipsen om Tain!Urkorkatnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1676944556705443038.post-58224178036645646632011-05-25T20:52:28.401+02:002011-05-25T20:52:28.401+02:00Nej, nej, nej, Chapelle 1988 var inte alls trött! ...Nej, nej, nej, Chapelle 1988 var inte alls trött! Jag skrev i mina noteringar att den var vital, härligt mogen, mmmm gott! Och jag drack den med nöje igår, men skulle mycket väl kunna tänka mig att lagra den lite till. Men det är ju helt en fråga om tycke och smak.....<br /><br />Ska ni till Tain, då måste ni besöka Marc Sorrel som finns mitt i Tain. Googla adress. Han gör fantastiska Hermitager. Han kan ingen engelska, och har ni otur är han inte på plats så det är stängt, men knacka på. Ett par hundra meter från honom på samma gata ligger Valrhona. Mmmm, världens bästa choklad!Syrahhttps://www.blogger.com/profile/06231824461819432281noreply@blogger.com